Házirend

Miről olvashatsz itt? Személyes történeteket a kisgyermekkori anyanyelvi és idegen nyelvi nevelésről. Beszámolókat izgalmas nyelvtanulási, pedagógiai módszerekről, szakmai kutatási eredményekről, konferenciákról. Pro és kontra érvekről hype, rózsaszín köd és szemellenző mentesen. Ha úgy érzed, megint falakba ütköztél vagy épp ellenkezőleg, már bujkálnod kell a szülők elől, annyian akarják a gyereküket hozzád járatni, ha láttál egy klassz tanulássegítő honlapot vagy van egy jó óravázlatod, akkor küldd el az anyagodat az info kukac nyelvpalanta pont hu címre.

Kiteszünk a médiában megjelent híreket és a ti történeteiteket. Nem teszünk ki általános véleményeket (“katasztrófa a rendszer”). Nem érdekel bennünket, hogy szerinted a KLIK, Hoffmann Rózsa, az MSZP nyolc éves eladósítása, világrendszerű összeesküvés állnak-e a háttérben. Konkrét tapasztalatokat és eseteket teszünk fel ide, amelyek más pedagógusoknak, szülőknek hasznos forrást jelentenek. A személyes történeteket, óravázlatokat, bejegyzéseket tőled függően névvel vagy név nélkül, szerkesztett formában közöljük. Adatokat nem adunk ki az előzetes beleegyezésed nélkül.


2 Responses to Házirend

  1. Kalocsai Krisztina says:

    Kedves Nyelvpalánta!
    Nagyszerűnek találom a kezdeményezéseteket. Jómagam lassan 10 éve vezetek angol nyelvtanárként és óvodapedagógusként egy angol nyelvi óvodát Szegeden (www.teddysclub.hu), tudom mennyire hiánypótló a munkátok. Sok sikert kívánok és figyelni fogom az oldalt.
    Kalocsai Krisztina

  2. Kedves Krisztina! Köszönjük a kedves szavakat, ha van kedved, csatlakozz hozzánk, és oszd meg az ötleteidet! Sok sikert a munkádhoz! :)

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to Top ↑